Onze missie

Visie

Bij NeoSmart realiseren we ons dat consumenten een belangrijke spil zijn in het creëren en in stand houden van een robuust, duurzaam en kostenefficiënt energiesysteem voor de maatschappij. Waar consumenten voorheen enkel energie verbruikten, wekken ze nu – individueel of samen met anderen – juist duurzame energie op.

Ook spelen consumenten een actieve rol in het houden van de balans tussen energievraag, -aanbod en variërende energiemarktprijzen. Hiervoor wordt er gebruikgemaakt van geavanceerde, slimme energie opwek- en conversietechnieken en moderne communicatiemiddelen. Consumenten zijn tegenwoordig goed geïnformeerd en actief betrokken bij het besparen op energiekosten.

Nederland staat voor een ongekende opgave: het verduurzamen van zijn energiesysteem om klimaatverandering en de gevolgen daarvan in de hand te houden.  Onze energievoorziening draait nu nog bijna volledig ­op fossiele energie. Het tempo van verduurzaming moet fors omhoog, we hebben niet meer de luxe om maatregelen uit te stellen.

 

Missie

Wij willen particulieren en bedrijven stimuleren om te kiezen voor duurzame energie en hier efficiënter mee om te gaan. Hoe dat eruitziet? Denk aan groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Bij NeoSmart zijn we altijd op zoek naar duurzame en praktische oplossingen die jouw leven wat makkelijker maken.