Voordelige groene energie, duidelijk en helder. Zonder kleine lettertjes of verrassingen achteraf.

Bij NeoSmart Energie geloven wij dat het regelen van je energie eenvoudiger en voordeliger kan. Daar maken we ons sinds 2013 al sterk voor, dag in dag uit. Het levert jou veel voordeel op en bezorgt ons tevreden klanten. Een echte win-win-situatie dus.

Wie zijn wij?

‘Neo’ in NeoSmart staat voor New Energy Order. Bij NeoSmart zijn we ervan overtuigd dat de energiemarkt volledig anders zal worden en de rol van de consument veel belangrijker wordt door verduurzaming en digitale technologie. Er komt meer aandacht voor en interactie met de consument en nieuwe spelers nemen deel aan de energiemarkt, met als resultaat een betere verdeling van alle voordelen. Kortom, een nieuwe energie-orde, gevoed door een slimmere toepassing van energie: NeoSmart!

Wij zijn geen grote energiereus. Integendeel zelfs, en dat is voor jou een voordeel. Dankzij ons kleine en gedreven team regelen we namelijk alle zaken persoonlijk en efficiënt voor onze klanten.

NeoSmart

Bij NeoSmart zijn we ervan overtuigd dat consumenten voortaan centraal staan bij het creëren en in stand houden van een robuust, duurzaam en kostenefficiënt energiesysteem voor de maatschappij. Waar consumenten voorheen enkel energie verbruikten, wekken ze voortaan – individueel of samen met anderen – duurzame energie op.

Ook spelen ze een actieve rol in het houden van de balans tussen energievraag, -aanbod en variërende energiemarktprijzen. Dit is mogelijk door gebruik te maken van geavanceerde, slimme energie opwek- en conversietechnieken en moderne communicatiemiddelen. Consumenten zijn voortaan goed geïnformeerd en actief betrokken bij het besparen op energiekosten.

Contactgegevens

NeoSmart B.V.
Keulenstraat 12
7418ET Deventer

Post
Postbus 503
7400AM Deventer

KvK
55428800

Bankgegevens
IBAN NL09TRIO0254809758 TRIODOS

E-mail
info@neosmart.nl